West norwood

 

Type: Extension

Location: London SE27

Size: 80 m2

The property was a semi-detached Victorian house with an irregular shape, in need of extension at lower ground floor. 

A storage lower ground floor/basement at the front has been converted into a play area with laundry and shower opening into it, and linked to a really spacious kitchen/dining area towards the rear garden. 

The consistent use of glass and full width bi-folding doors has created an airy and light family area which blends into the outdoor space.

Before

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Process

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Result

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom