The farm

 

Type: Rear Extension

Location: London SW19

Size: 100 m2

The house is an end of terrace of the Span House built in the 60s in Wimbledon designed for family life with very wide front and rear garden. 

The original open space of ground floor has been extended to create different areas for family entertainment.

 

The entrance hall has been dedicated to the ground piano as a music room for the musicians who live in the property with their children.

Before

Show More

Process

Show More

Result

Show More
Contact Us

© 2018 by IDP Build | Photos copyright of Andy Tye @ www.frenchandtye.com & IDP Build

All content of this website is protected by copyright, trademarks and other intellectual property rights and is the property of © IDP Build or issued under license from third party copyright owners.